Tikka Run 2022

Tikka-Run 2022 on taas ajettu.
Kiitos kaikille osallistujille, tänä vuonna ajajia oli matkassa 136. Ei ihan niin paljon kuin on ollut parhaimmillaan, liekö kylmä sää pelottanut osan porukasta jäämään kotiin.Kyllä tälläkin porukalla saatiin taas hieno summa luovutettavaksi Villa Familian lapsille. Kiitokset myös kaikille yrityksille jotka tukivat ajoamme, heidän tuella pystymme jakamaan ajon tuoton kokonaisuudessaan kohteellemme.Iso kiitos kaikille.Hogfellows MC & Clowns MC.Tikka Run 2021

Osallistujia yhteensä 212, joista moottoripyöriä 190, mopoja 22. Lisäksi Islanders MCC lahjoitti 200 €.Lahjoitettava summa on siis yhteensä 4220€.Hogfellows MC & Clowns MC kiittää kaikkia osallistuija, sponsoreita sekä vapaaehtoistyöntekijöitä onnistuneesta tapahtumasta.

Tikka Run 2020
Neljännen vuoden Tikkarun toteutettiin varsin vaihtelevassa säässä, joka oli auringonpaisteesta kaatuvaan sateeseen ja todella kaikkeen siltä väliltä, ​​mikä johti siihen, että jotkut osallistujat kastuivat melko paljon 130 km ja 32 km pituisilla reiteillä.

Tästä huolimatta 119 motoristia ja 22 mopoa osallistui, mikä todella ylitti odotuksemme.

Palaute, jonka saimme jälkikäteen useilta ryhmiltä, ​​moottoripyöräklubeilta ja myös yksittäisiltä motoristeiltä, on ollut niin myönteistä ja erityisesti hyväntekeväisyystoiminnan ansiosta, jossa kerätyt rahat menevät kokonaisuudessaan alueen paikalliselle lastenkodille. Tämä herättää ajatuksen viidennen Tikkarunin järjestämisen jatkamisesta, joka olisi silloin viiden vuoden vuosipäivä,mutta palaamme tähän ensi vuonna. Tikkarun järjestäjät Hogfellows Mc Ekenäs ja Clowns Mc Karis kiittävät kaikkia osallistujia, sponsoreita ja vapaaehtoisia, jotka ovat saaneet tämän vuoden Tikkarunin toteutettua.

Tikka Run 2019


Jo kolmas Tikka Run ajettiin 31.08 alkaen Tammisaaresta Hogfellows Mc:n kerholta ja päättyen Karjaalle Clowns Mc:lle. Reitti kiersi tuttuja Bromarvin, Fiskarsin ja Mustion kautta, jolloin reittin pituudeksi tuli noin 126 km. Tänä vuonna osallistujia oli ennätys määrä, 188 maksanutta kuljettajaa tai kyytiläistä. Tämä tarkoittaa myös ennätys pottia, 188 x 20€, sehän on yhteensä 3760€. Tämä on myös se summa, jonka tulemme luovuttamaan hyväntekeväisyys kohteellemme, Villa Familiaan. Villa Familia on Meltolassa sijaitseva vastaanotto- ja lastenkoti 0 - 17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Aikaisempina vuosina talon asukkaat ovat itse olleet mukana päättämässä lahjoituksen käytöstä, näin varmasti myös tänäkin vuonna.
Itse luovutustapahtumasta sitten oma tarinansa myöhemmin syksyllä.
Tuhannet kiitokset ajoon osallistuneille motoristeille. Samoin kiitokset niille paikallisille yrityksille jotka mahdollistavat tapahtuman järjestämisen. Kiitokset myös niille vapaaehtoisille, jotka olivat ajoa järjestämässä.


Clowns Mc ja Hogfellows Mc

Tikka Run 2018 on saatu lopullisesti maaliin.


Varsinainen ajo, joka ajettiin 01.09 oli järjestyksessään toinen Tikka Run.
Ajohan on, kuten jo hyvin tiedetään, hyväntekeväisyysajo, joka kerää varoja paikallisten nuorten hyväksi. Avustuksen kohteena oli tälläkin kertaa Raaseporin Meltolassa sijaitseva Villa Familia.
Villa Familiassa asuu lapsia ja nuoria, toiset jopa vuosia, jotkut vain lyhyitä hetkiä. Tavallaan siis avustuksen saajat vaihtuvat, vaikka kohde pysyy samana.
Ajoon osallistui yhteensä 112 henkilöä ja kun osallistumismaksu oli 20 €, niin lahjoitussummaksi saatiin 2240€. Tämän summan kävimme viikko sitten luovuttamassa ja sitä vastaanottamassa oli henkilökunnan lisäksi myös talossa asuvia nuoria.
Kuten aiemminkin, lahjoituksen käytön suunnittelussa ovat nuoret alusta asti mukana ja viime vuoden lahjoituksella he kävivät talviretkellä Himoksella. Sieltä oli jäänyt kuulemma vahvasti mieliin mm. koiravaljakolla ajelu. Nyt on suunnitelmissa ainakin laivaristeily.
Kahvitellessa kävi hyvin ilmi, että nuoret olivat henkilökuntaakin paremmin selvillä Tikka Run ajosta. He kyllä tiesivät, mistä paikkakunnilta järjestävät kerhot, Clowns Mc ja Hogfellows Mc ovat.
Kiitoksia ajossa mukana olleille, sekä myöskin paikallisille yrittäjille. Ilman yrittäjien antamaa panosta emme pystyisi tätä ajoa järjestämään niin, että koko ajosta saatu summa lahjoitetaan eteenpäin.
Seuraavasta ajosta on tehty jo alustava päätös, ja kolmas Tikka Run tullaan järjestämään 31.08 2019. Tervetuloa siis jälleen mukaan.


Clowns Mc ja Hogfellows McTikka Run 2017.
Ensimmäinen Tikka Run on nyt viety kunniakkaasti päätökseensä.
Eilen saimme vierailla Villa Familian viihtyisissä tiloissa ja käydä luovuttamassa ajomme tuoton paikallisten nuorten hyväksi.
Ajoon osallistui 110 osallistujaa, ja kiitos alueen yrittäjien tuesta, pystyimme myös osallistumismaksut kokonaisuudessaan luovuttamaan kohteeseemme.
Nuorilla oli jo hieman suunnitelmiakin, osalle se ensimmäinen ulkomaan matka risteilyn merkeissä tuntui kovin houkuttelevalta, joillekin kylpyläretki olisi mieleen. Toivottavasti pääsette molempiin.
Pitäkääpä hauskaa.


T. Clowns Mc ja Hogfellows Mc

Lisäinfoa ja päivityksiä somessa. alla linkit!